Inițiativă de lăudat – Underground Nights!


Proiectul BDT Project a început în 2008. Pe atunci era Chartreux în componență, dar în 2010 s-a retras pentru a continua pe cont propriu. Asta însă nu ne-a oprit să continuăm proiectul, să semnăm un contract cu o casă de discuri și să lansăm primul nostru EP. Da, recunoaștem, în ultima vreme am fost ceva mai leneși și lucram la un EP de aproximativ 1 an (se pare că mereu găsim ceva de modificat), dar ne vom mobiliza mai bine pe viitor.

Încă din 2008 am tot schimbat site-ul nostru, trecând prin fel de fel de extensii și platforme ciudate (ex: http://www.bdtproject.cabanova.com – un host nu foarte inspirat), dar mai mereu am folosit website-ul pentru a ne promova propriile evenimente, activități, noutăți, release-uri. Acum că suntem pe platforma wordpress (și cred ca ne vom opri aici) ne-am gândit să o folosim și pentru a ajuta alți dj cu sfaturi dar și pentru a promova evenimentele din sfera aceasta. Nu declarăm că suntem experți în domeniu, dar cred că avem de unde împărtăși experiențe ce pot fi de folos.

Revenind la perseverența de care vorbeam mai sus, weekend-ul acesta a avut loc în Piatra Neamț un eveniment ce merită tot respectul. Este vorba despre Underground Nights. Ca să înțelegeți mai bine, este un eveniment organizat de o mână de dj din Neamț dedicat muzicii mai puțin comerciale, iar rezultatele sunt pozitive.

Ideea din spatele acestui proiect a fost dorința de a schimba atitudinea oamenilor și a proprietarilor de pub-uri/cluburi față de acest gen de muzică. Credem că au demonstrat că se poate și altfel, nu doar cu muzica de radio, de care te intersectezi, fie că vrei, fie că nu, în fiecare zi. Oamenii sunt din ce în ce mai receptivi la astfel de inițiative, de aceea credem că este un proiect ce trebuie continuat.

Din partea noastră aveți toată susținerea și sperăm ca data viitoare să reușim să fim și noi prezenți, la pupitru și la organizare. Felicitări tuturor celor implicați: Bobu, Herciu, Daniel V, Predov, Octav Nafareanu, Eduard Varga, etc. – scuze, nu vă cunoaștem pe toți, dar sperăm să o facem cât mai curând, dar și persoanelor ce au venit pentru a se distra altfel.

În caz că vă îndoiți de vorbele noastre, am atașat câteva imagini:

Underground Nights Underground Nights Underground Nights Underground Nights Underground Nights Underground Nights Underground Nights Underground Nights

Anunțuri

Un gând despre ”Inițiativă de lăudat – Underground Nights!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s