About

Echipa BDT Project este compusă din Andrei și Florin. Pasiunea pentru muzică a început în 2007 când beat-urile muzicii club ne-a trezit interesul.

Andrei: 23 ani, a urmat cursuri de dj-ing alături de Costi Nedelcu în vara anului 2008. Inițial proiectul era compus din Mystyk & PoSsto, însă cel din urmă a decis să continuie pe cont propriu.

Florin: 22 ani. Își începe cariera de dj acum 6 ani. În evenimentele marca BDT Project este și Mc. primid feedback pozitiv din partea publicului.

Cluburi în care am mixat: Club Viva, Club GeoD3ea (rezidență, Bacau), Club Olympus (rezidență), Club Arena Zănești, Club R (Roznov), Club Tractor, Club Just4You, Club Insomnia (Bicaz). În noiembrie 2012 am obținut o rezidență în Cuban Pub Iași.

Ne-am apucat de ceva vreme și de produs. Stilurile predominante sunt Deep-House, Tech-House. Am colaborat cu : Dj.Nick & Mc Giany, Dj Dark, Dj Sava & Raluk, Dj Rynno & Sylvia, Deep, White, Quad Project, Dj Bobu, Chartreux.

Avem deja lansate 2 Remix-uri cu Maaad Records si PurpleSunRecords, unul pentru Dj Bobu și unul pentru Chartreux. Am lansat și un EP (Bulevard EP) lansat cu PurpleSunRecords care în doar 3 zile de la lansare a ajuns in top 10 cele mai bine vândute EP-uri ale casei de discuri (Link-uri in pagina Releases).

Producțiile/Promo mix-urile/Remix-urile noastre le puteți găsi pe facebooksoundcloud, mixcloud dar și în sectiunea Releases.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s